GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιμ Γιονγκ Ουν: Το μυστηριώδες σημάδι στο δεξί του χέρι και τα νέα σενάρια

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έπειτα από εβδομάδες απουσίας έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου ε...

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έπειτα από εβδομάδες απουσίας έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόστα δίνοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ή ακόμα και νεκρό.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του καθεστώτος έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν από τα εγκαίνια. Ωστόσο παρά την επανεμφάνιση του, ένα σημάδι στο δεξί του χέρι τροφοδοτεί νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του και τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει.

Η New York Post σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι Αμερικανός γιατρός δήλωσε στην ιστοσελίδα NK News πως το σημάδι στον καρπό του Κιμ Γιονγκ Ουν θα μπορούσε να έχει προκληθεί από μία καρδιαγγειακή διαδικασία που έγινε πρόσφατα, πιθανώς από μία παρακέντηση της δεξιάς αρτηρίας που πραγματοποιείται για τη λήψη δείγματος αίματος για ανάλυση.

Πηγή πληροφοριών: nypost.com

Πηγή ΦΩΤΟ: Global News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση