GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο - Την καλούμε να εφαρμόσει το δικό μας

"Όταν ζητάς από το λαό να πληρώνει φόρους, ενώ δεν έχει έσοδα, είναι σα να λες σε κάποιον που είναι διασωληνωμένος, να σηκωθεί κ...

"Όταν ζητάς από το λαό να πληρώνει φόρους, ενώ δεν έχει έσοδα, είναι σα να λες σε κάποιον που είναι διασωληνωμένος, να σηκωθεί και να τρέξει. Πολλά λόγια, πολλά 'θα', πολλές υποσχέσεις με ημερομηνία λήξεως τις ερχόμενες εκλογές, δηλαδή το Σεπτέμβριο", σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στο μήνυμα του πρωθυπουργού και συνεχίζει:

"Όσο για την επίκληση των μέτρων των άλλων χωρών, εάν ρίξει μια ματιά ο ίδιος, θα διαπιστώσει ότι η μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη! Το ίδιο ισχύει και την 'γενναία' μείωση προκαταβολή φόρου, που με τη δειλία όμως που έδειξε στο να την ανακοινώσει, μας κάνει να τρέμουμε.

Για τον τουρισμό όχι μόνο δεν είναι κίνητρα τα όσα (ελάχιστα) ανήγγειλε, αλλά φοβόμαστε ότι δεν θα ανοίξει κανένα ξενοδοχείο.

Απλά ο πρωθυπουργός αρκέστηκε στο να μεταφέρει τα δυσάρεστα μέτρα που έρχονται μετά το Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά τις εκλογές!

Καλούμε την κυβέρνηση, επειδή δεν έχει σχέδιο να εφαρμόσει το δικό μας. Το κάνει επιλεκτικά και κρυφά, ας το κάνει φανερά και καθολικά", καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση