GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ! ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον Κ. Μητσοτάκη...

Εξαιρετικά Επείγον Αθήνα 21-05-20 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τον Αξιότιμο Κον Πρωθυπουργό Κε Πρωθυπουργέ Σήμερα για άλλη μια φορά γινό...

Εξαιρετικά Επείγον Αθήνα 21-05-20

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τον Αξιότιμο Κον Πρωθυπουργό

Κε Πρωθυπουργέ

Σήμερα για άλλη μια φορά γινόμαστε Μάρτυρες της μεγάλης ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πολίτες – ασθενείς περιμένοντας να παραλάβουν τα φάρμακά τους στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ εν μέσω Πανδημίας και Καύσωνα με ότι συνεπάγεται για την Υγεία τους.

Επειδή στην πατρίδα μας πολύ συχνά ακούγεται ότι οι κρατικοί Οργανισμοί ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες (πόσο μάλλον για τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας!!!) θέλω να σας ενημερώσω και να ενημερωθούν και όλοι οι πολίτες για το «Σύστημα κεντρικής διαχείρισης λειτουργίας Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών προς Ασφαλισμένους και Φαρμακείων ΕΟΠΥΥ», ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, 21-01-19, απόφαση αποδοχής ΔΣ 7-2-19 και ολοκλήρωσης –παράδοσης 12-19)

Με τις συγκεκριμένες διαδικασίες του Έργου, (όπως φαίνεται και στα επισυναπτόμενα άρθρα της προκήρυξης του έργου), περιλαμβάνονται και υπηρεσίες, που πιστεύουμε ότι αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, φέρνοντας τον πολίτη στο επίκεντρο των αφ΄ενός και αφετέρου οι διαθέσιμοι ελάχιστοι οικονομικοί πόροι είναι ανταποδοτικοί, όπως άλλωστε επιχειρήται και για πλήθος άλλων κρατικών υπηρεσιών.

Δυστυχώς όμως σήμερα παρ΄ όλο που το έργο έχει υλοποιηθεί, έχει παραληφθεί από τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ, η εταιρεία έχει αποζημιωθεί, όμως ΔΕΝ λειτουργεί, με αποτέλεσμα τις συχνές και απαράδεκτες εικόνες που παρακολουθούμε στα ΜΜΕ.

Επειδή και ως χρόνιος πάσχων αλλά και μέλος του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ δεν έχω καταλάβει που οφείλεται η αδυναμία λειτουργίας του έργου προς όφελος των πολιτών-ασθενών απευθύνομαι σε εσάς ευελπιστώντας ότι θα τελειώσει η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

Απευθύνομαι σε εσάς γιατί είναι γνωστή η ευαισθησία σας για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και ιδιαίτερα την μεγάλη ευαισθησία που έχετε δείξει για τις ευάλωτες ομάδες των πολιτών.

Ελπίζω και εύχομαι ότι θα δείξετε το ανάλογο και έμπρακτο ενδιαφέρον και ΔΕΝ θα χρειαστεί να επανέλθω για το συγκεκριμένο θέμα.

Ευελπιστώντας στην άμεση επίλυση του θέματος παραμένω στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Μετά τιμής
Γρηγόρης Λεοντόπουλος
Πρόεδρος ΠΟΝ
Μέλος ΔΣ ΕΟΠΥΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση