GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας Γιατρός στη Σουηδία: Άφησε το μικρόφωνο και μάχεται ενάντια στον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορονοϊό βρίσκεται ο Ιωακείμ Φωκάς, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Σουηδία, όπου διαπρέπει ω...

Στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορονοϊό βρίσκεται ο Ιωακείμ Φωκάς, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Σουηδία, όπου διαπρέπει ως γιατρός αντιμετωπίζοντας ασθενείς της νόσου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξηγεί τους λόγους γιατί η χώρα του δεν έβαλε ποτέ λουκέτο.

Ο Ιωακείμ Φωκάς πριν από μερικά χρόνια έζησε το όνειρό του στην Ελλάδα αφού από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι βρέθηκε να συνεργάζεται με γνωστούς μουσικοσυνθέτες και να σημειώνει αρκετές επιτυχίες. Όμως, όταν έκανε οικογένεια, αναζητώντας την επαγγελματική σιγουριά, αποφάσισε να αφήσει το μικρόφωνο, να βάλει την ιατρική ποδιά και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Σουηδία όπου εργάζεται ως γενικός ιατρός.

«Φυσικά και μου λείπει το τραγούδι. Ήρθα σε μία χώρα για το καλύτερο της οικογένειάς μου, δεν το έχω μετανιώσει μέχρι τώρα. Εμείς κάνουμε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα των ασθενών. Πρέπει να τους καθησυχάσουμε και να τους πούμε ότι είμαστε εδώ», λέει ο Ιωακείμ Φωκάς , τονίζοντας ότι « κάθε μέρα ζω με τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κάτι και το μεταφέρω στην οικογένειά μου».

Εξηγώντας τους λόγους που η Σουηδία δεν έλαβε περιοριστικά μέτρα, υπογραμμίζει ότι «το Σύνταγμα της Σουηδίας απαγορεύει στην κυβέρνηση να λάβει μέτρα έκτακτης ανάγκης, παρά μόνο σε περίπτωση πολέμου».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση