GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλλη Κοκκίνου: Με ενδιαφέρει η τηλεόραση - Τι είδους εκπομπή θα παρουσίαζε - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Live tonight» εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το πως βίωσε την περ...

Στην εκπομπή «Live tonight» εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας αλλά και το αν θα παρουσίαζε μία τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως είπε η Έλλη Κοκκίνου, «είχα έναν παιδικό σταθμό για έξι χρόνια, τον πούλησα γιατί με κούρασε πάρα πολύ η ενασχόληση αυτή. Εδώ και μία διετία έχω βάλει στόχο να κάνω κάτι άλλο. Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει αν ήταν μία ιδέα την οποία θα μπορούσα εγώ να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου».

«Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα, μου αρέσει να δημιουργώ πράγματα. Ζαχαροπλαστείο δεν θα άνοιγα γιατί δεν θα περνούσα πολύ καλά, θα τα έτρωγα όλα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω πρωϊνό. Ένα παιχνίδι που θα είχε πλάκα, να είχε γέλιο, ενδεχομένως να μπορούσα να το κάνω. Μία άλλη εκπομπή ή ένα σόου ίσως μπορούσα να το κάνω αλλά πρωινή εκπομπή δεν ξέρω αν έχω την ικανότητα», τόνισε η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση