GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον στην Μέγκαν Μαρκλ - Ποιος κάνει κουμάντο στον γάμο τους

Μια νέα επίθεση δέχθηκε η Μέγκαν Μαρκλ, αυτή τη φορά από τον πατέρα του Πρωθυπουργού της Βρετανίας, Στάνλεϊ Τζόνσον. Ο πατέρας του Μπ...

Μια νέα επίθεση δέχθηκε η Μέγκαν Μαρκλ, αυτή τη φορά από τον πατέρα του Πρωθυπουργού της Βρετανίας, Στάνλεϊ Τζόνσον. Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον υποστηρίζει ότι η Μαρκλ βρίσκεται πίσω από την απόφαση να φύγουν από την Βρετανία και επηρέασε τον πρίγκιπα Χάρι. Όπως είπε χαρακτηριστικά "η Μέγκαν Μαρκλ είναι στη θέση του οδηγού στον γάμο τους".

"Υπάρχει διαφορά στην κουλτούρα ανάμεσα στις Αμερικανίδες και στις Βρετανίδες" τόνισε. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του πλέον ζουν στο Λος Άντζελες μετά το περίφημο MEGXIT.

Στο άρθρο του στο περιοδικό Saga, ο 79χρονος αναφέρει "ποιανού ήταν η απόφαση, αναρωτιέμαι, να χτίσουν μια νέα ζωή στη Βόρεια Αμερική; Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι η Μέγκαν, όπως πρέπει πλέον να την αποκαλούμε, έπαιξε τον βασικό ρόλο εδώ. Πιθανότατα οφείλεται στην βασική διαφορά στην κουλτούρα των γυναικών στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Σκέφτομαι τη μητέρα μου για παράδειγμα. Όταν ο πατέρας μου ανάρρωσε από τα τραύματά του από τον πόλεμο, αποφάσισε να γίνει αγρότης και να επιστρέψει στο πατρικό του. Η μητέρα μου είχε σπουδάσει στην Οξφόρδη και φανταζόταν ότι θα παντρευτεί έναν διπλωμάτη, πέρασε τα επόμενα 36 χρόνια της, στο απομακρυσμένο σπίτι στην φάρμα, όπου ζει έως σήμερα. Η δούκισσα του Σάσεξ προφανώς έχει μεγάλη γοητεία και ταλέντο. Και οι δύο σύζυγοι δεν μπορούν να είναι στη θέση του οδηγού στον γάμου. Αλλά όπως έλεγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν υπάρχει πάντα χώρος για δύο ανθρώπους σε έναν γάμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση