GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ένταση έξω από την Ιερά Σύνοδο...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ένταση έξω από Συνοδικό Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σημειώθηκε χθες το πρωί . Μ...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ένταση έξω από Συνοδικό Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σημειώθηκε χθες το πρωί.

Μια ολιγομελής ομάδα πιστών συγκεντρώθηκε και άρχισε να καταφέρεται με συνθήματα, κατά της στάσης της Εκκλησίας στο πρόβλημα με τον κορονοϊό και εναντίον των εισερχομένων Συνοδικών Μητροπολιτών και του Αρχιεπισκόπου. Την ώρα εκείνη συνεδρίαζε  η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλαδος, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου για να αποσαφηνίσει τα τελικά μέτρα ενόψει της επανέναρξης της λειτουργίας των ναών και του εκκλησιασμού των πιστών.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν :«Ποιμένες πείτε ποιον υπηρετείτε» και «Δεν φοβόμαστε ιό αλλά μόνο τον Θεό»

Επίσης από τα συνθήματα δεν έλλειψε η ευθεία αναφορά και αντίδραση των πιστών κατά της Πολιτείας και προσωπικά εναντίον του Πρωθυπουργού, φωνάζοντας «Μητσοτάκη πως μπόρεσες και άφησες κλειστές τις εκκλησίες και έμεινε ο κόσμος χωρίς τις Θείες Λειτουργίες».

ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση