GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Παππούς ασελγούσε στις εγγονές του

Στη σύλληψη ενός 76χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί μετά την καταγγελία που έκανε άγνωστος στο Χαμόγελο του Παιδιού για ηλικιωμένο που...

Στη σύλληψη ενός 76χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί μετά την καταγγελία που έκανε άγνωστος στο Χαμόγελο του Παιδιού για ηλικιωμένο που εθεάθη την Παρασκευή να χαϊδεύει με ανάρμοστο τρόπο ανήλικη κοντά στο δημαρχείο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 76χρονο, αλβανικής καταγωγής, στη Νεάπολη το βράδυ της Παρασκευής, 15 Μαΐου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους και κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.
Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ’ επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση