GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημα της μητέρας της και η αντίδραση της παρουσιάστριας - ΒΙΝΤΕΟ

Πλάκα στην κόρη της Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει το πρωί της Παρασκευής η μητέρα της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα, η μητέρα της κάλεσε...

Πλάκα στην κόρη της Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει το πρωί της Παρασκευής η μητέρα της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα, η μητέρα της κάλεσε στην εκπομπή «το Πρωινό» υποδυόμενη την τηλεθεάτρια, την κα Εύα, που ήθελε να κερδίσει τα δώρα που μοίραζαν.

Στην αρχή, η παρουσιάστρια ρώτησε το όνομά της και από που καλεί, χωρίς να έχει καταλάβει με ποια τηλεθεάτρια μιλάει. «Είμαι η Εύα από το Κιλκίς», είπε η μητέρα της, με τη Φαίη Σκορδά να μένει έκπληκτη.

«Μαμά αλήθεια τώρα; Γελάς; Μαμά, τόσα χρόνια δεν βγαίνεις ποτέ. Αν βγει κάποια φωτογραφία σου, μου φωνάζεις και βγαίνεις για την πλάκα και γελάς;» της είπε η Φαίη Σκορδά.

«Πήρα για να κάνω μια πλακίτσα, δεν πήρα για τα δώρα. Πίνουμε καφεδάκι στην αυλή με μία φίλη και πήρα για να κάνουμε πλάκα», διευκρίνισε η μητέρα της.

«Ευτυχώς που μας βλέπετε και δεν βλέπετε τίποτα άλλο», πρόσθεσε αστειευόμενη η Φαίη Σκορδά. «Καταλάβατε τι φάση είναι η μαμά μου... Μόνο τέτοια, με κοροϊδεύει όλη μέρα. Άκου εκεί Εύα από το Κιλκίς», τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση