GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΘ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Από τον Α θανάσιο Γιαννόπουλο Καθηγητή Χειρουργικής τ. Υφυπουργό Υγείας Με προσφορά που ξεπερνά τις ανθρώπινες δυνατότητες, αλλά και...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
Καθηγητή Χειρουργικής
τ. Υφυπουργό Υγείας

Με προσφορά που ξεπερνά τις ανθρώπινες δυνατότητες, αλλά και προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά τους, το νοσηλευτικό προσωπικό γιορτάζει σήμερα όπως και κάθε χρόνο, στις 12 Μαΐου.

Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα εορτασμού των νοσηλευτών και νοσηλευτριών όλου του κόσμου συμπίπτει με την πανδημία του κορονοϊού. Αυτή τη φοβερή πανδημία, τη πρωτοφανή υγειονομική κρίση που απειλεί την υγεία και τη ζωή των πολιτών σε πολλές χώρες του κόσμου, που δοκίμασε και δοκιμάζει τις αντοχές των συστημάτων υγείας σε όλες τις χώρες.

Η σημερινή λοιπόν ημέρα δικαίως και είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που νύχτα μέρα, 24 ώρες το 24ωρο υπηρετούν το σύστημα υγείας. Σε αυτούς που εργάζονται νυχθημερόν για να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς. Όλοι αυτοί επωμίζονται τα βάρη της περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, κινδυνεύοντας οι ίδιοι από τραυματισμούς, μολύνσεις προκειμένου να καταπολεμήσουν την οποιαδήποτε ασθένεια και μπορέσουν να σταθούν δίπλα από τον κάθε ασθενή.

Στους νοσηλευτές και στις νοσηλεύτριες λοιπόν χρωστάμε όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ μαζί με τον σεβασμό και την εκτίμησή μας προς τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση