GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταυροπούλου: Δεν δυσκολεύτηκα να φτιάξω τη μάσκα μου και δεν φημίζομαι για τη νοικοκυροσύνη μου - ΒΙΝΤΕΟ

Για την παρουσία της στο νέο τηλεοπτικό σποτ του Υπουργείου Υγείας με το μήνυμα "Μένουμε Ασφαλείς" μίλησε στο κεντρικό δελτ...

Για την παρουσία της στο νέο τηλεοπτικό σποτ του Υπουργείου Υγείας με το μήνυμα "Μένουμε Ασφαλείς" μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός δίνει οδηγίες στον κόσμο για το πώς να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα μία μάσκα στο σπίτι και όπως αποκάλυψε η ίδια δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. «Σας διαβεβαιώ ότι δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να φτιάξω τη μάσκα μου και δεν φημίζομαι για τη νοικοκυροσύνη μου», υποστήριξε και πρόσθεσε: « Χαίρομαι πάρα πολύ που βοήθησα σε αυτήν τη δύσκολή στιγμή που βιώνουμε. Από τις αντιδράσεις του κόσμου, παρατηρώ ότι όλο αυτό έχει λειτουργήσει».

Όσο για τις όποιες αντιδράσεις υποστήριξε: «Βέβαια, πάντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι που θα έχουν μια διαφορετική άποψη. Δεν θα μείνω, όμως, σε αυτούς τους ανθρώπους. Πραγματικά, είναι αστείο όταν ζούσε σε τόσο κρίσιμες στιγμές να βλέπουμε τα θέματα με πολιτική σκοπιμότητα. Αυτό που κάναμε ως τώρα και νιώθω περήφανη ως Ελληνίδα γιατί λειτουργήσαμε πολύ ενωτικά, υπεύθυνα και ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι και στο δεύτερο στάδιο».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση