GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στα Ανώγεια - Μία θέση πάρκινγκ η αιτία του καβγά;

Το κουβάρι της υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης όπου έπεσαν νεκροί ο 63χρονος Λευτ...

Το κουβάρι της υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης όπου έπεσαν νεκροί ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξετυλίγεται.
Σύμφωνα με το cretapost.gr πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος του καβγά ανάμεσα στον γιο του 63χρονου και του Γιώργου Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές αλλά μία θέση πάρκινγκ. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη. Ο γιος του 63χρονου μόλις συνάντησε τον 30χρονο του επιτέθηκε αρχικά φραστικά ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καβγάς να πάρει άγριες διαστάσεις.
Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν πάλι μία έντονη λογομαχία ενώ ο Λευτέρης Καλομοίρης μπήκε ανάμεσά τους προσπαθώντας να τους χωρίσει ενώ τους φώναζε "Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε". Όταν ο 63χρονος είδε τα όπλα μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατεύσει ωστόσο δέχθηκε τα πυρά και άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή.
Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση