GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραμόνα Βλαντή: Ξεσπάθωσε κατά Αλεξανδράκη και Καγιά - Τι είπε για το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ougachallenge του Δημήτρη Ουγγαρέζου εμφανίστηκε η Ραμόνα Βλαντή. Η πρώην παίκτρια του MyStyle Rocks μίλησε για τις ενδυματολογικ...

Στο Ougachallenge του Δημήτρη Ουγγαρέζου εμφανίστηκε η Ραμόνα Βλαντή. Η πρώην παίκτρια του MyStyle Rocks μίλησε για τις ενδυματολογικές επιλογές της καραντίνας και έκρινε το στυλ πολλών celebrities.

Όπως είπε η Ραμόνα Βλαντή, αυτός που πιστεύει ότι ντύνεται χειρότερα στο σπίτι του είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Παράλληλα, εκτίμησε ότι από τους κριτές του My Style Rocks μπήκαν στο κλίμα του παιχνιδιού αλλά όχι με την καλύτερη απόδοση η Μπέτυ Μαγγίρα και η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσον αφορά την κόντρα Καγιά – Χριστοπούλου, υποστηρίζει την Έλενα. «Έχω κάνει unfollow σε όλες τις πρώην παίκτριες του My Style Rocks είτε σε κορίτσια που θέλουν να πιστεύουν ότι ασχολούνται με τη μόδα που δεν έχουν την ίδια αισθητική με μένα. Είμαι κοντά με την Έλενα Χριστοπούλου, φυσικά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποιοι θα ήταν καλύτεροι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή υποστήριξε:«Ο Κουδουνάρης, ο Γαβαλάς κι εγώ. Η καλύτερη επιτροπή. Το ξέρουν αλλά δεν θέλουν να το αποδεχτούν».

Μιλώντας για τον Βασίλη Ζούλια είπε ότι τον εκτιμά και πως είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει στη ζωή της. Στην ερώτηση αν ο Βασίλης Ζούλιας της ζητούσε να περπατήσει στην πασαρέλα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Ο Βασίλης Ζούλιας δεν θα επέλεγε ποτέ την Δήμητρα Αλεξανδράκη, γιατί δεν είναι μοντέλο».

Τέλος, για το ποιο είναι το αγαπημένο της βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε ότι «δεν μου αρέσει κανένα βίντεο από Τανιμανίδη - Μπόμπα, δεν τους ακολουθώ».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση