GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Συννεφιά, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Η αναλυτική πρόγνωση

Τοπικές βροχές αναμένονται στην κεντρική και νότια χώρα όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα και τοπικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα ...

Τοπικές βροχές αναμένονται στην κεντρική και νότια χώρα όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα και τοπικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Πιθανότητα όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης το απόγευμα.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι στα ανατολικά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες το απόγευμα θα περιοριστούν στη δυτική Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους έντονες. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο 6 μποφόρ και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Το μεσημέρι τα φαινόμενα στη Θεσσαλία θα σταματήσουν και σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική Πελοπόννησο, όπου ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στις Κυκλάδες και από το απόγευμα στην Κρήτη. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία από τα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν και από αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση