GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΡΕΠΟΥΣΗ!» ΓΡΑΜΜΑ προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Christos Georgios Papalagaras     Αξιότιμη, κα Αικατερίνη (Κατερίνα) Σακελλαροπούλου. Με απόλυτο σεβασμό στο ανώτατο θεσμικό αξίωμα ...

Christos Georgios Papalagaras  

Αξιότιμη, κα Αικατερίνη (Κατερίνα) Σακελλαροπούλου.

Με απόλυτο σεβασμό στο ανώτατο θεσμικό αξίωμα (Πρόεδρος της Δημοκρατίας) που κατέχεται αλλά και στην επαγγελματική σας ιδιότητα ,αυτήν της Νομικού , νιώθω την ανάγκη να ζητήσω την απόλυτη προσοχή σας ,όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα και την ιστορία μας.

Είστε εκπρόσωπος του Έθνους και αρχηγός του Κρατους. Η στρογγυλοποίηση των εθνικών ιστορικών γεγονότων, δεν αρμόζει στο αξίωμα σας, εξυπηρετεί μόνο την αντίπερα όχθη και τους εσωτερικούς εφιάλτες του Δόγματος Ρεπούση.

Οι Έλληνες του Πόντου κα Πρόεδρε δεν χάθηκαν, αλλά σφαγιάστηκαν , εκδιώχθηκαν δια της βίας, οι γυναίκες βιάστηκαν και τα παιδιά απαγχονίστηκαν από τους νέο Τούρκους του Μουσταφά Κεμαλ. Πρόκειται για το ειδεχθές έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ αφού τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν 353.000 ψυχές που ζητούν δικαίωση.

Σας παρακαλώ κα Πρόεδρε την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτική γιατί στις ψυχές μας δεν χωρεί , "νέος" πατριωτισμός αλλά αγνή και εξωστρεφής αγάπη για το Έθνος και την Ιστορία μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Παπαλαγάρας Χρήστος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση