GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλό μεσημεράκι: Ακυρώθηκε η εμφάνιση γνωστής παρουσιάστριας - Τι συνέβη - ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποκάλυψη ότι ακυρώθηκε η εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά προέβη η οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του Alpha Κύ...

Στην αποκάλυψη ότι ακυρώθηκε η εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά προέβη η οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του Alpha Κύπρου, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή της «Με αγάπη, Χριστιάνα» ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά στις 13 Μαρτίου, αλλά εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, η εμφάνισή αυτή ακυρώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχαν συνεργαστεί πριν από 13 χρόνια, καθώς είχαν εμφανιστεί στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

«Παιδιά στις 13 Μαρτίου ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πραγματικά ανυπομονούσα να τον συναντήσω από κοντά γιατί όλοι μου έλεγαν ότι ο Νίκος που θυμάσαι τότε δεν έχει καμία σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση