GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόσιαλος: Η ανάρτηση-προειδοποίηση για ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της πανδημίας

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούει ο Ηλίας Μόσιαλος, προειδοποιώντας εμμέσως πλην σαφής για ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της πανδημίας του κ...

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούει ο Ηλίας Μόσιαλος, προειδοποιώντας εμμέσως πλην σαφής για ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της πανδημίας του κορονοϊού, εάν δεν τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη μόλυνση δεκάδων ατόμων σε λειτουργία Βαπτιστών, στη Φρανκφούρτη και σε όσους δεν πίστευαν τις εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των ειδικών.

“Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας”, σχολίασε ο Ηλίας Μόσιαλος, αναρτώντας κείμενο της DW, που γράφει: “Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία Βαπτιστών στη Φρανκφούρτη ενώ τηρήθηκαν, όπως αρχικά ισχυρίστηκαν όλα τα μέτρα: κατά τη διάρκεια της λειτουργίας οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν και μάσκες. Στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση