GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δώρος Παναγίδης: Τι είπε για τον χωρισμό του με την Αθηνά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην παίκτης του Power of Love, Δώρος Παναγίδης, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντί...

Ο πρώην παίκτης του Power of Love, Δώρος Παναγίδης, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

“Είχαμε νιώσει πολύ όμορφα με την Αθηνά. Πραγματικά δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα μετά από όλο αυτό. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Νιώσαμε, ζήσαμε, το απολαύσαμε και ήρθε το τέλος. Δεν είχαμε προβλέψει το τέλος”, είπε ο Δώρος Παναγίδης.

Αναφερόμενος στις φήμες που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο με μία κοπέλα που ονομάζεται επίσης Αθηνά, ο πρώην παίκτης του Power of Love είπε: “Υπάρχει μία Αθηνά στη ζωή μου. Το αν είμαι ερωτευμένος ή όχι, ούτε εγώ ακόμη το ξέρω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά όλα ξεκινάνε για μας. Το έχω πει πολλές φορές ότι για εμένα δεν είναι προτεραιότητα ο έρωτας. Έχουμε μία γνωριμία και μία πολύ καλή ανθρώπινη σχέση. Δεν είναι στην Κύπρο η κοπέλα, είναι αποκλεισμένη στη Σαουδική Αραβία”.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση