GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάσκετ: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός - Δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Άρης

Για πρώτη φορά μετά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, οι ομάδες της Basket League είχαν την ευκαιρία να τα πουν δια ζώσης. Το Δ...

Για πρώτη φορά μετά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, οι ομάδες της Basket League είχαν την ευκαιρία να τα πουν δια ζώσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ αποφάσισε για το οριστικό φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, επικυρώνοντας την βαθμολογία. Παράλληλα πήρε αποφάσεις για μια σειρά από άλλα διαδικαστικά ζητήματα.

Το σημαντικότερο είναι πως αποφασίστηκε/ψηφίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, με την πρόταση της ΑΕΚ για την διεξαγωγή Final 8 να πέφτει στο κενό. Η “Ένωση” κατέθεσε πλάνο για να τελειώσει η χρονιά στα γήπεδα, αυτό όμως βρήκε αντίθετες τις υπόλοιπες ομάδες. Η επικύρωση της βαθμολογίας που ακολούθησε έβαλε την... τελεία στο φετινό πρωτάθλημα, με τις ομάδες να κοιτάζουν και επίσημα πλέον την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Βάσει της ψηφοφορίας που έγινε, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναδείχθηκε πρωταθλητής για την φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ αποφασίστηκε να μην υπάρξει υποβιβασμός για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση