GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεμπρόν Τζέιμς: Η δήλωση του για το ενδεχόμενο ακύρωσης της σεζόν του ΝΒΑ

Θα επιτραπεί στους παίκτες του ΝΒΑ να επιστρέψουν στα γήπεδα; Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί την τελευταία περίοδο, ενώ έχουν δημιου...

Θα επιτραπεί στους παίκτες του ΝΒΑ να επιστρέψουν στα γήπεδα; Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί την τελευταία περίοδο, ενώ έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα, υπέρ και κατά της συνέχισης της περιόδου. Τα κορυφαία στελέχη των ομάδων και οι μάνατζερ παικτών προτρέπουν το NBA να ακυρώσει τη σεζόν που έχει τεθεί σε αναστολή λόγω κορονοϊού, όπως ανέφερε το CNBC. Πληροφορίες που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τον σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος δήλωσε ότι οι παίκτες είναι «έτοιμοι να επιστρέψουν».

Σύμφωνα με το CNBC, αυτοί οι μάνατζερ και τα στελέχη λένε ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων ανησυχούν για τα ζητήματα ευθύνης που θα συνεπαγόταν η επανάληψη του πρωταθλήματος για την κατάσταση της υγείας. Ανησυχούν επίσης για την έλλειψη εισοδήματος από τα εισιτήρια εάν οι αγώνες γίνονταν χωρίς θεατές. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν γνωρίζουν ακόμα τι πρέπει να συμβεί, προσθέτει το CNBC, οι πηγές του οποίου μίλησαν υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας τους. «Είδα ότι αναφέρθηκε ότι οι παράγοντες και οι μάνατζερ θέλουν να ακυρώσουν τη σεζόν; Αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια», έγραψε ο Τζέιμς στον λογαριασμό του στο Twitter. «Δεν υπάρχει κανένας που ξέρω πως είπε κάτι τέτοιο. Μόλις είναι ασφαλές, θα θέλαμε να τελειώσουμε τη σεζόν μας. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μας είναι έτοιμη. Κανείς δεν πρέπει να ακυρώσει τίποτα», είπε κατέληξε. Στην κατάταξη που έχει «παγώσει» από τις 11 Μαρτίου, οι Λέικερς καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στη Δύση και είναι μέρος των τεσσάρων ομάδων που έχουν ήδη προκριθεί στα play-off, μαζί με το Μιλγουόκι, το Τορόντο και τη Βοστώνη. Δώδεκα ακόμα εισιτήρια απομένουν να διανεμηθούν.

Ενώ το NBA δήλωσε ότι είναι έτοιμο να εγκρίνει, ήδη από τις 8 Μαΐου, το άνοιγμα των προπονητικών κέντρων που βρίσκονται σε πολιτείες των οποίων οι περιοριστικές οδηγίες χαλάρωσαν , ο σύμβουλος υγείας του Λευκού Οίκου Άνθονι Φάουσι, δήλωσε την Τετάρτη ότι όλα τα αθλήματα θα μπορούσαν, ωστόσο, «να ακυρώσουν τις σεζόν τους εποχές τους, εάν δεν είναι εγγυημένη η ασφάλεια».

Προς το παρόν, αν και φαίνεται δύσκολο να ξαναρχίσει η σεζόν, το ΝΒΑ συνεχίζει να επιδιώκει αυτόν τον στόχο. «Ακόμα κι αν η κορυφαία προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ευημερία όλων, συνεχίζουμε να αξιολογούμε όλες τις επιλογές για να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν. Το χρωστάμε στους φιλάθλους μας, τις ομάδες, τους παίκτες, τους συνεργάτες και όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ», είπε ενας εκπρόσωπος του πρωταθλήματος στο CNBC.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, το NBA σκοπεύει, μεταξύ άλλων, να συγκεντρώσει τις ομάδες σε ξενοδοχεία και αθλητικές εγκαταστάσεις της Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου ο επαγγελματικός αθλητισμός βρίσκεται στο καθεστώς «απαραίτητης υπηρεσίας», οπότε επιτρέπεται πίσω από κλειστές πόρτες. Την τελευταία λέξη θα πει ο επίτροπος του ΝΒΑ , Άνταμ Σίλβερ ο οποίος πρόκειται να μιλήσει τον Μάιο για το μέλλον της τρέχουσας σεζόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση