GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλενα Χριστοπούλου: Το περιβόητο unfollow στη Βίκυ Καγιά και... το EQ του Σωτήρη Τσιόδρα

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τη Σήλια Αποστόλου παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή image maker μίλησε για το περιβόητο ...

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τη Σήλια Αποστόλου παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή image maker μίλησε για το περιβόητο unfollow στη Βίκυ Καγιά, για τις αλλαγές στη ζωή μας εξαιτίας του κορονοϊού, την πιθανή επιστροφή του «My Style Rocks», αλλά και για το επικοινωνιακό προφίλ του Σωτήρη Τσιόδρα.
«Περνάμε τόσο σοβαρά πράγματα που δεν θα έπρεπε να το συζητάμε καν», σχολιάζει η Έλενα Χριστοπούλου σχετικά με το περίφημο "unfollow". επισημαίνοντας ότι «δεν μπορώ να κρύβομαι όταν κάποια πράγματα με στεναχωρούν. Δεν συνέβη, όμως, ούτε με εμπάθεια ούτε με κάποιο σκοπό. Έτσι αισθάνθηκα, αυτό έκανα. Δεν γίνεται να έχει χαθεί τόσος κόσμος στον πλανήτη, να περνάμε ό,τι περνάμε, να έχουν αλλάξει τα οικονομικά μας, οι ζωές μας, τα πάντα και εμείς να κρεμόμαστε από το instagram. Περνάμε τέτοιους καιρούς, που, αν δεν αλλάξουμε και δεν βγούμε διαφορετικοί από αυτό, δεν θα εξελιχθούμε και δεν θα γίνουμε καλύτεροι».
Η φυσικότητα και το EQ του Σωτήρη Τσιόδρα
Ως image maker, η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε να μη σχολιάσει και τη στάση του Σωτήρη Τσιόδρα, που καθημερινά, ως ειδικός λοιμωξιολόγος, μας ενημερώνει για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας: «Έχω διαπιστώσει ότι το νούμερο ένα ταλέντο του είναι η φυσικότητα και το EQ(συναισθηματική νοημοσύνη), που λείπει πάρα πολύ από τις κάμερες. Γι' αυτό και μίλησε κατευθείαν στις καρδιές μας. Δεν ήταν ψεύτικος, δεν ήταν δήθεν, δεν έδειχνε ότι πρόσεχε τι έλεγε, γιατί έχει πολύ υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε τη χώρα στα χέρια του. Δεν κούνησε το δάχτυλο, δεν έκανε πολλά πράγματα που μπορεί να εκνεύριζαν και να στεναχωρούσαν παραπάνω τον ελληνικό λαό. Στόχευε στο φιλότιμο του Έλληνα. Δεν μου φάνηκε ότι προσποιείται ούτε ένα δευτερόλεπτο για κάτι. Φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι και στη ζωή του».
Όσον αφορά την επιστροφή του «My Style Rocks» στους τηλεοπτικούς δέκτες, η Έλενα Χριστοπούλου τονίζει ότι«περιμένουμε την απόφαση του καναλιού. Εργάζεται αρκετός κόσμος στην παραγωγή, είναι κλειστός ο χώρος, κρατάμε, όμως αποστάσεις, αλλά αυτό θα το κρίνει η παραγωγή καοι όχι εγώ. Εγώ περιμένω να μου ανακοινώσουν τι θα κάνουμε και πως θα χειριστούμε αυτή τη σεζόν. Εύχομαι να επιστρέψουμε σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση