GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Αρτάκη Ευβοίας: Έλληνας πιάστηκε επ αυτοφώρω να κλέβει ξενοδοχείο

Μια σύλληψη ενός Έλληνα έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσ...

Μια σύλληψη ενός Έλληνα έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, με κατηγορία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ο ημεδαπός μπήκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, ώστε να κλέψει, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον εντόπισαν κρυμμένο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Όπως προέκυψε, από πληροφορίες την προηγούμενη ημέρα 11-05-2020 κατά τις πρωινές ώρες, ο συλληφθείς είχε μπει ξανά στο ξενοδοχείο και είχε πάρει αρκετά αντικείμενα ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση