GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: Οι αστυνομικοί έδωσαν μάχη στον Έβρο - Τι είπε για τις συγκεντρώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Στις εξελίξεις στον Έβρο αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στο πλ...

Στις εξελίξεις στον Έβρο αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορoνοϊό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου ΕΛΑΣ – Δημοτικής Αστυνομίας.

«Οι Έλληνες είναι αξιοθαύμαστοι. Επέδειξαν απόλυτη υπακοή και σεβασμό στις επιταγές των ειδικών και στις συμβουλές τους, προκειμένου να παραμείνουν στο σπίτι και έτσι νικήσαμε την πανδημία, στην πρώτη μάχη που δώσαμε» ανέφερε ο υπουργός.

"Το δεύτερο βήμα είναι να μείνουμε ασφαλείς κυκλοφορώντας έξω. Το δικαίωμα του καθενός να κυκλοφορεί είναι δεδομένο, είναι συνταγματικό, είναι ατομικό και ανθρώπινο δικαίωμα. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Νομίζω ότι όλοι μέρα με την μέρα αντιλαμβάνεστε, με βάση τις συμβουλές των ειδικών, τους κινδύνους που περιλαμβάνει η έλλειψη απόστασης μεταξύ μας» πρόσθεσε.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στον ρόλο της ΕΛΑΣ ειδικά όσον αφορά στις συγκεντρώσεις και τα φαινόμενα συγχρωτισμού που παρατηρούνται σε πλατείες: «Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική αστυνομία θα είναι κοντά στους πολίτες και πάλι, όπως ήταν αυτούς τους δυο μήνες με σεβασμό στην προσωπικότητα και στην αξιοπρέπεια του καθενός, με φιλική διάθεση και συμβουλές, έτσι ώστε να περάσουμε και το δεύτερο βήμα μέχρι να εξαφανίσουμε τον αόρατο εχθρό». «Θα είμαστε κοντά στους πολίτες και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δοκιμασίες», επισήμανε κλείνοντας.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στα σύνορα με την Τουρκία, στο Έβρο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε: «Οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα δώσανε την μάχη τον Έβρο και απέτρεψαν την εισβολή που ήθελε να κάνει ο πρόεδρος Ερντογάν. Δεν τους πέρασε και δεν πέρασαν και ταυτόχρονα με την επιδημία χιλιάδες άνθρωποι ήταν κάθε μέρα στους δρόμους».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών, φωτό και βίντεο: grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση