GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων στην Αίγυπτο

Με 789 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κρουσμάτων, με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 18.756 άτομα, η Αίγυπτος κατέγραψε το τελ...

Με 789 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κρουσμάτων, με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 18.756 άτομα, η Αίγυπτος κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο τα περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλη μέρα από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια πανδημία την παρουσία της στη Χώρα του Νείλου, στις 14 Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, με 14 νέους θανάτους από επιπλοκές του κορονοϊού, στους 797 ανέρχονται συνολικά οι άνθρωποι που κατέληξαν στη Χώρα του Νείλου από την COVID-19.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, 5.027 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως ενώ 5.606 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στα τεστ για την COVID-19.
Παράλληλα, η Αίγυπτος έχει σκληρύνει όλη αυτήν την εβδομάδα, που ξεκίνησε η εορτή "Αΐντ Ελ Φιτρ" η οποία ακολουθεί το μήνα του Ραμαζανίου, και μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου, τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, περιορίζοντας για 4 ακόμη ώρες την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 5 μ.μ. έως τις 6 π.μ. και μόνον εντός της ίδιας γεωγραφικής περιφέρειας, κλείνοντας τα εμπορικά κέντρα, τα καταστήματα, τις πλαζ, τα πάρκα και διατηρώντας κλειστά τα εστιατόρια, τις εκκλησίες και τα τεμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση