GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια συμπλοκή στα Σαγέικα - Οκτώ τραυματίες έπειτα από επίθεση με μπαλτά και καραμπίνα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών προχώρησαν χθες το βρ...

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών προχώρησαν χθες το βράδυ στη σύλληψη ενός άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με το thebest.gr αναζητούνται άλλοι δύο άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ηθικής και φυσικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Σαγέικα όταν τρεις άνδρες διαπληκτίστηκαν με άλλα άτομα που διαμένουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα, ο ένας από αυτούς που αναζητούνται, να πυροβολήσει εναντίον των ατόμων τραυματίζοντας τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σε ότι αφορά τον συλληφθέντα, επιτέθηκε με μπαλτά εναντίον των οκτώ ατόμων και προέτρεπε τον συνεργό του να πυροβολήσει, ενώ ο έτερος άνδρας, που αναζητείται, τοποθέτησε φυσίγγια στο κυνηγητικό όπλο και το παρέδωσε στον συνεργό του για να πυροβολήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Η αιτία που φαίνεται να πυροδότησε το αιματηρό περιστατικό φαίνεται να είναι οικογενειακές διαφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση