GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο εναλλακτικός τοκετός της συζύγου του και οι "Άγριες Μέλισσες" - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούγλου εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο “Κυριάκος” από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝ...

Στην εκπομπή «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούγλου εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο “Κυριάκος” από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έγινε πατέρας πριν από δύο μήνες, περιέγραψε την εναλλακτική εμπειρία του τοκετού καθώς η σύζυγός του γέννησε στο σπίτι με την παρουσία μαίας μέσα σε φουσκωτή πισίνα στην οποία είχαν ρίξει και αμυγδαλιές που είχαν μαζέψει ενώ ο γιατρός ήταν stand by ενώ και το νοσοκομείο ήταν κοντά στο σπίτι τους.

«Το αποφάσισε εκείνη, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Και φυσικά το έκανε για καλό του παιδιού. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος, ο οποίος αρχίζει και μπαίνει στις ζωές μας», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, επισημαίνοντας ότι το όνομα του γιου του θα είναι Νικόλας.

Τόνισε μάλιστα ότι το πιο δύσκολο με το μωρό δεν είναι οι πάνες αλλά το ότι ξυπνάει κάθε δύο ώρες. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, ο γνωστός ηθοποιός αστειεύτηκε λέγοντάς «όταν ανθίσουν οι αμυγδαλιές».

Για την επιστροφή στα γυρίσματα της σειράς, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε ότι «ακριβή ημερομηνία ακόμα δεν έχουμε αλλά ξέρουμε ότι στα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσουμε», ενώ στο τέλος έκλεισε ραντεβού με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να να πάνε σε ταβερνάκι για ρετσίνα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση