GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εφαρμογή που σε βοηθά να...μεταφέρεις αντικείμενα από τον πραγματικό κόσμο στον υπολογιστή

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι μια τεχνολογία που παρότι ακούγεται...εξωτική, υπάρχει στις συσκευές μας εδώ και αρκετά χρόνια. Οι ...

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι μια τεχνολογία που παρότι ακούγεται...εξωτική, υπάρχει στις συσκευές μας εδώ και αρκετά χρόνια. Οι περισσότερες εταιρείες επενδύουν επάνω στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών και λύσεων που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της, όμως στην πράξη ο μέσος χρήστης ασχολείται μόνο όταν παίζει με φίλτρα στις κάμερες και τις διάφορες εφαρμογές messaging.

Πάντως, η νέα εφαρμογή “AR Cut & Paste” που ετοιμάζει ο καλλιτέχνης και προγραμματιστής Cyril Diagne σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους επαγγελματίες, ιδίως τους γραφίστες, καθώς κανείς μπορεί να φωτογραφίσει ένα αντικείμενο με την κάμερα του smartphone και στη συνέχεια να περάσει μέσα στο Photoshop. Το αντικείμενο απομονώνεται από το φόντο του και η μετάβαση του στο Photoshop γίνεται ξανά στρέφοντας την κάμερα του smartphone επάνω στην οθόνη του υπολογιστή. Το AR Cut & Paste δεν είναι ολοκληρωμένο προϊόν, αλλά δύσκολα πλέον θα ξεφύγει της προσοχής των μεγάλων εταιρειών.

Κάπως έτσι αποκτά νόημα η τοποθέτηση αισθητήρα LiDAR σε φορητές συσκευές για την όσο το δυνατόν πιο ακριβή καταγραφή του περιβάλλοντα χώρου και των αντικειμένων, έτσι ώστε να τα περνάς εύκολα από τον πραγματικό κόσμο στον ψηφιακό.

4/10 - Cut & paste your surroundings to Photoshop

Code: https://t.co/cVddH3u3ik

Book: @HOLOmagazine

Garment: SS17 by @thekarentopacio

Type: Sainte Colombe by @MinetYoann @ProductionType

Technical Insights: ↓#ML #AR #AI #AIUX #Adobe #Photoshop pic.twitter.com/LkTBe0t0rF

— Cyril Diagne (@cyrildiagne) May 3, 2020
Πηγή: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση