GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ! ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ θα παραμείνουν επικουρικοί γιατροί και νοσηλευτές...

Απλήρωτοι θα παραμείνουν για αυτό το δεκαπενθήμερο οι επικουρικοί γιατροί και νοσηλευτές του Αττικού Νοσοκομείου καθώς τελείωσαν τα λεφ...

Απλήρωτοι θα παραμείνουν για αυτό το δεκαπενθήμερο οι επικουρικοί γιατροί και νοσηλευτές του Αττικού Νοσοκομείου καθώς τελείωσαν τα λεφτά στο ταμείο, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που ανάρτησε ο γιατρός και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου.

Όπως αναφέρει το έγγραφο του υπουργείου Υγείας προς τμήμα Οικονομικού και το γραφείο μισθοδοσίας του νοσοκομείου Αττικόν, «δεν είναι δυνατή καμία καταβολή στην πληρωμή επικουρικού ιατρικού και λοιπού προσωπικού της 13ης – 5 – 2020, καθώς ο εν λόγω τύπος πληρωμής δεσμεύτηκε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών λόγω της καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης προς το προσωπικό του ΕΛΚΕ/ΕΚΠΑ», δηλαδή του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το έγγραφο οι επικουρικοί γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου αναφοράς για τον κοροναϊό θα παραμείνουν απλήρωτοι έως τα τέλη του μήνα αφού «ως εκ τούτου οι μισθοδοσίες θα καταβληθούν εκτάκτως και κατεξαίρεση στις 22-5-2020».

Βασιλης Πολυχρονης
Μήπως ξέρει κανείς αν η κυρά Μαρέβα κι οι παλαμακιστές του "μετώπου ανθρωπιάς"...και του Ψαριανού έχουν οργανώσει κάποια δράση χειροκροτήματος των "ηρώων με τις άσπρες και πράσινες στολές και τις μάσκες"?Όχι τίποτα άλλο,αλλά...να πληρωθούν με αυτό τον τρόπο οι επικουρικοί γιατροί του "ΑΤΤΙΚΟΝ" μιας και...τα λεφτά που προοριζόταν για τη μισθοδοσία τους δεσμεύτηκαν από το ΥΠΟΙΚ...για να πληρωθούν την οικονομική ενίσχυση οι υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και...τα λεφτά δεν φτάνουν για όλους γι αυτό οι γιατροί θα πληρωθούν...σε χειροκρότημα!Τι?Με χειροκρότημα ούτε τρώνε ούτε πληρώνονται λογαριασμοί και δόσεις δανείων?Ε,τώρα...λαϊκίζετε!
Υ.Γ. Όχι,οι μεγαλοκαθηγητάδες και οι ιδιώτες που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες της πανδημίας πληρώθηκαν κανονικά.Αυτοί δεν είναι τίποτα...γιατρουδάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση