GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλό φονικό στην Κρήτη: Παραδόθηκε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη

Παραδόθηκε στις αρχές ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι άνδρες της αστυνομίας από τ...

Παραδόθηκε στις αρχές ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι άνδρες της αστυνομίας από το Σάββατο, οπότε συνέβη και το διπλό φονικό στα Ανώγεια Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γιος του 63χρονου έπειτα από συνομιλία που είχε με τις αρχές παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου. Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο του γιου του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που αναμένεται να ρίξει… φως στην υπόθεση του διπλού φονικού.
Οι αστυνομικοί το πρωί της Κυριακής εντόπισαν το αυτοκίνητο του γιου του 63χρονου, μάρκας Mercedes, που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι της οικογένειας. Με συνοπτικές διαδικασίες το πήραν και το μετέφεραν σε ένα απόμερο σοκάκι και στη συνέχεια το έκαναν «φύλλο και φτερό».
Με πληροφορίες και φωτό από cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση