GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζίτζι Χαντίντ: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της - Τι είπε για τις λιγούρες - ΒΙΝΤΕΟ

Η Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της. Το 25χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στην εκπομπή "The Tonight Show" με σύνδεση ...

Η Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της. Το 25χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στην εκπομπή "The Tonight Show" με σύνδεση από το σπίτι της και δήλωσε αυτό που περίμεναν όλοι οι θαυμαστές της, ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, τραγουδιστή, Ζέιν Μαλίκ.

"Σας ευχαριστώ όλους πολύ" είπε όταν ο Τζίμι Φάλον την συνεχάρη για την εγκυμοσύνη. "Φυσικά, ευχόμαστε να μπορούσαμε να το είχαμε ανακοινώσει οι ίδιοι με τον δικό μας τρόπο, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη που λάβαμε" είπε η Τζίτζι.

Όπως είπε έχει λιγούρες και θέλει να τρώει συνέχεια μπέιγκελ. Τρώει τουλάχιστον ένα, κάθε μέρα.

Η Τζίτζι είναι στην 20ή εβδομάδα κύησης ενώ φέρεται να ανακοίνωσε πρόσφατα το χαρμόσυνο νέο σε φίλους και συγγενείς στη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της όπου κατά πολλούς ήταν και πάρτι αποκάλυψης φύλου του μωρού που περιμένει. Παντού υπήρχαν ροζ μπαλόνια, ενώ το 25ρονο μοντέλο δέχθηκε δώρα σε ροζ σακούλα και υπήρχαν ακόμη και ροζ κεκάκια. Αυτό οδήγησε στη σκέψη ότι περιμένει κοριτσάκι. Ωστόσο υπήρχε και σακούλα σε γαλάζιο μπερδεύοντας περισσότερο τους θαυμαστές. Άλλοι πάλι εντόπισαν ότι από τα μπαλόνια με τον αριθμό της ηλικίας της που κρατούσε το μοντέλο κρέμονταν κορδέλες, από το ένα ροζ και από το άλλο μπλε. Επειδή η Τζίτζι έμεινε μετά κρατώντας μόνο το 2 από το ποίο κρέμονταν οι μπλε κορδέλες οι θαυμαστές της θεώρησαν ότι έτσι ανακοίνωσε τους συγγενείς της ότι περιμένει αγόρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση