GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασίλισσα Ελισάβετ: "Λουκέτο" στο Μπάκιγχαμ - Πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της

Επ' αόριστον θα παραμείνει στο Κάστρο Ουίνδσορ σε αυτοαπομόνωση η βασίλισσα Ελισάβετ  ως μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού. Όλε...

Επ' αόριστον θα παραμείνει στο Κάστρο Ουίνδσορ σε αυτοαπομόνωση η βασίλισσα Ελισάβετ  ως μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού. Όλες οι υποχρεώσεις της έχουν ανασταλεί όπως και τα καθιερωμένα πάρτι της στους κηπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά για το καλοκαίρι. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 27 χρόνια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται η βασίλισσα θα επιστρέψει στο πρόγραμμά της από το φθινόπωρο στην καλύτερη περίπτωση.

Εδώ και εβδομάδες η βασίλισσα παραμένει σε αυτοαπομόνωση στο Κάστρο Ουίνδσορ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα γίνει 99 χρονών. Κοντά τους βρίσκεται μόνο περιορισμένος αριθμός υπαλλήλων για να τους εξυπηρετούν και έτσι το ηλικιωμένο βασιλικό ζεύγος προστατεύεται από την πανδημία.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν της Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο, τον Μάρτιο όπου ήταν κα ιη τελευταία πριγκιπική υποχρέωση για τον Χάρι και τη Μέγκαν, ενώ ήταν η τελευταία φορά που συγκεντρώθηκε ολόκληρη η βασιλική οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση