GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν θα υπάρξει αλλαγή στην εξεταστέα ύλη" δήλωσε η Κεραμέως

"Δεν θα υπάρξει αλλαγή στην εξεταστέα ύλη" δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 και στην...

"Δεν θα υπάρξει αλλαγή στην εξεταστέα ύλη" δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. "Οι Πανελλήνιες θα διεξαχθούν κανονικά, έχουμε ανακοινώσει τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα. Για επιμέρους πτυχές του τρόπου διεξαγωγής αναμένεται να συνεδριάσει η Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας με επικεφαλής τον κ. Τσιόδρα προκειμένου ακριβώς να συζητήσει και να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες αναφορικά με τα μέτρα προστασίας και πρόληψης για την διεξαγωγή. Έχουμε βέβαια αρκετό δρόμο μέχρι τότε, έχετε δει τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η πορεία έως τώρα μας γεμίζει αισιοδοξία , παρά ταύτα θέλει προσοχή όσο προχωράμε στην αποκλιμάκωση των μέτρων. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε τις οδηγίες των ειδικών" πρόσθεσε.
"Βρήκαμε τα απαραίτητα κονδύλια και πληρώσαμε οφειλόμενα χρήματα στο προσωπικό καθαριότητας. Αναφορικά με τις αλλαγές, που σημαίνουν επιβάρυνση στον προϋπολογισμό, έχουν ήδη γίνει επαφές με τα συναρμόδια υπουργεία και δρομολογείται η διαδικασία ώστε να γίνεται ο καθαρισμός των σχολείων μέσα στην ημέρα. Έως τώρα υπήρχε διάταξη που προέβλεπε ότι μέσα στην ημέρα δεν επιτρέπεται να υπάρχουν καθόλου καθαρίστριες. Αυτό πλέον αλλάζει δεδομένου των οδηγιών που έχουμε λάβει από την επιτροπή και θα γίνεται καθαρισμός δύο φορές την ημέρα στα σχολεία" τόνισε.
"Είναι σημαντικό ότι όλοι πέρα από κόμματα ακούμε τους ειδικούς. Όταν τέθηκε το θέμα για την σταδιακή επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών, θέσαμε το σχέδιο αναλυτικά, συζητήθηκε όλο το σχέδιο συνολικά και δόθηκε η ομόφωνη γνώμη της επιτροπής που στήριξε αυτό το σχέδιο επαναλειτουργίας" σχολίασε η υπουργός Παιδείας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση