GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης: Αυτοί θα βγουν κάποια στιγμή, εμείς θα είμαστε ψυχικά νεκροί

«Αισθάνθηκα μία στιγμιαία ψυχική ανακούφιση», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, όταν κλήθ...

«Αισθάνθηκα μία στιγμιαία ψυχική ανακούφιση», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, όταν κλήθηκε να απαντήσει στο αν αισθάνθηκε δικαιωμένος για την απόφαση του δικαστηρίου για τους δύο δολοφόνους της κόρης του.

«Αισθάνθηκα ανακούφιση, όταν ανακοινώθηκε ότι είναι και οι δύο ένοχοι και για τις δύο κατηγορίες ομόφωνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τοπαλούδης, ο οποίος παραδέχθηκε πως μετά είχε αγωνία για το τι θα συμβεί με τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι κατηγορούμενοι.

«Η απόφαση και το σκεπτικό της αποτελεί μία στιγμιαία ψυχική ανακούφιση για τη σύζυγό μου και μένα», επανέλαβε ο κ. Τοπαλούδης, συμπληρώνοντας: «Και γιατί στιγμιαία; Γιατί εμείς έχουμε να κάνουμε έναν ψυχικό μαραθώνιο πόνου, όπως έχω πει και άλλη φορά για το υπόλοιπο της ζωής μας μέχρι να πεθάνουμε».

«Αυτά τα άτομα θα μείνουν στη φυλακή για κάποια χρόνια, δεν ξέρω πόσα, αλλά θα βγουν κάποια στιγμή, όμως εμείς για το υπόλοιπο της ζωής μας θα είμαστε ψυχικά νεκροί», είπε ακόμη ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος εν συνεχεία κατέστησε σαφές πως θα μηνύσει συγγενείς και μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού. «Έχουν ειπωθεί ψέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση