GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Carmen Electra: Εκτινάχθηκαν οι αναζητήσεις για την ηθοποιό στο Pornhub μετά το "The Last Dance"

Η πρόσφατη εμφάνιση της Carmen Electra, στο ντοκιμαντέρ του ESPN για την ζωή του Μάικλ Τζόρνταν, “The Last Dance”, εκτίναξε τις αναζη...

Η πρόσφατη εμφάνιση της Carmen Electra, στο ντοκιμαντέρ του ESPN για την ζωή του Μάικλ Τζόρνταν, “The Last Dance”, εκτίναξε τις αναζητήσεις για το πρώην αστέρι του Baywatch. Σύμφωνα με την NY Post, μετά την προβολή της συνέντευξής της παρατηρήθηκε αύξηση στις αναζητήσεις σέξι υλικού της 48χρονης στο site, Pornhub.

"Μετά την προβολή του επεισοδίου στις 26 Απριλίου οι αναζητήσεις για την Carmen Electra ανήλθαν στις 1,7 εκατομμύρια, ενώ ο μέσος όρος αναζητήσεων για εκείνη μέχρι σήμερα ήταν 1.500" αναφέρει η ανακοίνωση του site ενηλίκων.

Η Carmen Electra μίλησε για τον γάμο της με τον Ντένις Ρόντμαν και για την έφοδο του Μάικλ Τζόρνταν στο ξενοδοχείο που έμεναν στο Λας Βέγκας για να τον "μαζέψει".

"Το πάρτυ ξεκινούσε αμέσως. Θα πηγαίναμε στο αγαπημένο εστιατόριο, μετά θα πηγαίναμε στο κλαμπ και συνεχίζαμε. Δεν σταματούσε ποτέ. Ήταν επικίνδυνο να είσαι η κοπέλα του Ντένις. Ήταν άγριος" πρόσθεσε. Οι δύο ημέρες της ειδικής άδειας από την ομάδα πέρασαν και ο Ρόντμαν δεν επέστρεψε. Μεσούσης της σεζόν, οι Bulls προσπαθούσαν να υπερασπιστούν το πρωτάθλημα. Αλλά όταν δεν είχαν νέα του Ροντμαν για αρκετές ημέρες, ο Τζόρνταν ήταν αυτός που ταξίδεψε μέχρι το Λας Βέγκας για να φέρει πίσω τον εκκεντρικό του συμπαίκτη.

“Δεν επέστρεψε εγκαίρως, έπρεπε να πάμε και να τον σύρουμε από το κρεβάτι. Δεν θα αποκαλύψω τι υπήρχε στο κρεβάτι, ούτε που ήταν εκείνος κλπ" είπε ο Τζόρνταν. "Άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα και ήταν ο Μάικλ Τζόνταν. Κρύφτηκα. Δεν ήθελα να με δει έτσι, και κρύφτηκα πίσω από τον καναπέ, σκεπάστηκα με ένα σεντόνι. Έλα του είπε έχουμε προπόνηση" δήλωσε η Ηλέκτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση