GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Daily Mail: Ελπίδα για διακοπές στην Ελλάδα χωρίς 14 ημέρες καραντίνα

Δημοσίευμα της Daily Mail επισημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για διακοπές αφού η Ελλάδα προσφέρθηκε να μην επιβάλει καραντίνα 14 ημερών σ...

Δημοσίευμα της Daily Mail επισημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για διακοπές αφού η Ελλάδα προσφέρθηκε να μην επιβάλει καραντίνα 14 ημερών στους Βρετανούς τουρίστες, και τουριστικές εταιρείες σχεδιάζουν να ξαναρχίσουν τις πτήσεις από τα μέσα Ιουνίου σε αυτό που θα μπορούσε να γίνει μία ευπρόσδεκτη ώθηση για τους ανήσυχους έγκλειστους Βρετανούς.

Καθώς η οικονομία της μεσογειακής χώρας, επισημαίνει το δημοσίευμα, είναι υπό πίεση και βασίζεται στους τουρίστες, η Ελλάδα σχεδιάζει να ξαναγεμίσει τις άδεις παραλίες και τα ξενοδοχεία. Ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, Χάρης Θεοχάρης είπε στο BBC ότι μπορεί η χώρα να παραιτηθεί από την απαίτηση οι επισκέπτες να παραμένουν σε καραντίνα αν το ίδιο ισχύσει και για τους Έλληνες που φθάνουν στη Βρετανία, Η δήλωση αυτή έρχεται καθώς οι υπουργοί εξετάζουν τις «αεροπορικές γέφυρες» ώστε να επιτρέψουν στους ταξιδιώτες να μετακινούνται μεταξύ χωρών χωρίς την ανάγκη καραντίνας όταν η πανδημία τεθεί υπό έλεγχο. Ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς είπε ότι ένας κανόνας για 14 ημέρες καραντίνα για τις αφίξεις θα τεθεί από τον επόμενο μήνα αλλά επεσήμανε ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με χώρες οι οποίες μπορεί να εξαιρεθούν στο μέλλον αναφερόμενος στην ιδέα των "αεροπορικών γεφυρών", όρος που αναφέρεται σε στρατιωτικές πτήσεις πάνω από την εχθρική περιοχή.

Χώρες με μικρότερα ποσοστά μόλυνσης όπως είναι η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Ελλάδα θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τους σκληρούς όρους, οι οποίο θα εφαρμοσθούν νομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση