GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Discover: Η νέα εφαρμογή του Facebook που παρέχει δωρεάν ίντερνετ

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχωράει το Facebook στην προσπάθεια να κρατήσει τον κόσμο συνδεδεμένο. Η νέα εφαρμογή του Facebook, με την...

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχωράει το Facebook στην προσπάθεια να κρατήσει τον κόσμο συνδεδεμένο. Η νέα εφαρμογή του Facebook, με την ονομασία Discover, επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το καθημερινό υπόλοιπο δωρεάν δεδομένων από τους παρόχους τηλεπικοινωνιών.
Το Discover υποστηρίζει low-bandwidth ροή δεδομένων, κάτι που σημαίνει πως θα παρουσιάζει τα sites μόνο σε μορφή κειμένου και δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε εικόνες, video, ήχο.
"Πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο από όλο τον κόσμο παραμένουν υπό-συνδεδεμένοι, μένοντας εκτός ίντερνετ για κάποιο χρονικό διάστημα, αφού έχουν εξαντλήσει το υπόλοιπο δεδομένων τους" αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
"Το Discover έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το γεφύρωμα αυτών των χασμάτων και να κρατήσει τους χρήστες συνδεδεμένους, μέχρι να μπορέσουν να ανανεώσουν το υπόλοιπο δεδομένων τους. Θα αξιολογήσουμε, επίσης, πως το Discover μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο να επεκτείνει την χρήση του συνηθισμένου ορισμένου υπόλοιπου δεδομένων του και να υποστηρίξει την αύξηση των χρηστών που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση