GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Drake διαφημίζει την Ελλάδα - Οι στίχοι για τη χώρα μας σε νέο του τραγούδι - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αποδεδειγμένα θα δεχθεί πλήγμα λόγω κορονοϊού, έρχεται μία «καλή διαφήμιση» από έναν από τους ...

Σε μία εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αποδεδειγμένα θα δεχθεί πλήγμα λόγω κορονοϊού, έρχεται μία «καλή διαφήμιση» από έναν από τους πλέον γνωστούς ράπερ στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Καναδό, Drake, ο οποίος σε στίχους νέου του τραγουδιού υπόσχεται ένα ειδυλλιακό ταξίδι στη χώρα μας στο έτερον ήμισυ. Συγκεκριμένα, Στους στίχους που ακούγεται να τραγουδάει, ζητεί από το κορίτσι που του αρέσει να τον ακολουθήσει στη χώρα μας.

«Έλα μαζί μου, άσε πίσω όλα σου τα πράγματα. Μπορείς να σταματήσεις στη Gucci, να σταματήσεις στη Louis V, Έλα μαζί μου, θα σε πάω ταξίδι στην Ελλάδα», λέει χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό το τραγούδι θα το ακούσουμε στο νέο album του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Ένα album που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση