GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εμψυχωτική επιστολή του Λιγνάδη στους εργαζομένους στο Εθνικό

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανήκει στην κατηγορία που μάχεται με σθένος και δυναμική επ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανήκει στην κατηγορία που μάχεται με σθένος και δυναμική επί σειρά ετών, δίνοντας σάρκα και οστά και σε όσα ονειρεύεται! Το ίδιο ακριβώς κάνει και ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μας, μόνο που τώρα η ευθύνη του είναι μεγαλύτερη αφού αγωνίζεται για το σύνολο των εργαζομένων κι όχι για τον εαυτό του. Με μια εμψυχωτική επιστολή,που εξασφάλισε αποκλειστικά το enikos.gr ευχαριστεί την...dream team του Εθνικού, και ξεκαθαρίζει πως πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να συνεχίσει αυτό «να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο,όταν η αυλαία θα ξανανοίξει». Με το καλό!
«Φίλοι συνεργάτες, συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο Εθνικό μας Θέατρο
Η πανδημία και οι περιορισμοί που επέφερε, έχουν στερήσει εν πολλοίς την - μεταξύ μας και διά ζώσης - φυσική παρουσία. Επικοινωνώ λοιπόν μαζί σας με τούτη την επιστολή, για τρείς λόγους.
Ο πρώτος και σημαντικός: Να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εργώδη προσπάθεια που καταβάλατε όλη αυτή την περίοδο, ώστε να κρατηθεί σε εγρήγορση, για τον παρόντα χρόνο και σε ετοιμότητα για τον μέλλοντα, η λειτουργία του Θεάτρου μας. Να ευχαριστήσω κυρίως εκείνους οι οποίοι, παρά τους περιορισμούς, τις (εξ)αποστάσεις, τις αντίξοες συνθήκες, τους κωδικούς που προέτασσε ο κάθε ...κώδικας, έδωσαν το "παρών" (πολλές φορές μάλιστα, το φυσικό "παρών"), για να μη μείνει αδρανής ο οργανισμός.
Ο δεύτερος, εξ ίσου σημαντικός, λόγος : Να σας διαβεβαιώσω και πάλι, ότι παλεύω, παλεύουμε όλοι, ώστε να παραμείνει , το δυνατόν, αλώβητο ΚΑΙ το έργο του Θεάτρου, ΚΑΙ οι εργάτες που το διακονούν. Ολόκληρη η διεύθυνση μας, κινείται με αυτόν τον γνώμονα. Για αυτήν την προοπτική. Η στήριξη του έμψυχου μηχανισμού μας, είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου. Όχι μόνο σε θεσμικό μα και σε συναδελφικό και συνανθρώπινο επίπεδο.
Είμαι βέβαιος ότι , κατανοώντας την δυστοπία που επιφέρει η πανδημία και οι επιπτώσεις τις σε πολλούς τομείς (και όχι μόνο στους εργασιακού μας ), θέλουμε και θα καταφέρουμε όλοι, με τους κατάλληλους χειρισμούς, το Εθνικό μας θέατρο, να συνεχίσει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όταν η αυλαία θα ξανανοίξει!
Τέλος, ο τρίτος λόγος που επικοινωνώ μαζί σας και που, φυσικά, προϋποθέτει τους δύο προηγούμενους, είναι: Να συμμεριστείτε και να σταθείτε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ δίπλα μας σε τούτη την προσπάθεια. Να μη μείνουμε μόνο στη διατύπωση της επιθυμίας να παραμείνει ζων και δρων το θέατρό μας, μα να συν-εργήσουμε και στους τρόπους που η επιθυμία αυτή, θα γίνει πραγματικότητα. "Με λογισμό και μ' όνειρο" που λέει κι ο ποιητής.
Φίλοι μου, λείψαμε ο ένας απ' τον άλλο, πολύ. Αλλά όχι για πολύ!!! Είμαι σίγουρος.
Δημήτρης Λιγνάδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση