GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Τα σενάρια που εξετάζονται για τις οντισιόν - Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι μόδας

Στη διαδικασία της έρευνας για το πως θα γυριστεί ο επόμενος κύκλος του «Greece's next top model» βρίσκεται το Star. Σύμφωνα με δ...

Στη διαδικασία της έρευνας για το πως θα γυριστεί ο επόμενος κύκλος του «Greece's next top model» βρίσκεται το Star. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, μπορεί το ριάλιτι μόδας να προορίζεται για την έναρξη της επόμενης σεζόν, αλλά τα προβλήματα στη διαδικασία των γυρισμάτων λόγω κορονοϊού δεν το αφήνουν ανεπηρέαστο.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της παραγωγής αναζητούν εναλλακτικές για τα γυρίσματα των οντισιόν που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός επίδοξων μοντέλων.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία είναι οι επαφές του Star για τη στελέχωση του ριάλιτι με παλιά αλλά και νέα πρόσωπα. Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση