GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Living in a Ghost Town”: Το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι των Rolling Stones με πλάνα από έρημους δρόμους

Eκατoμμύρια views έχει ήδη στο YouTube το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού των Rolling Stones, με τον επίκαιρο τίτλο "Living in a...

Eκατoμμύρια views έχει ήδη στο YouTube το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού των Rolling Stones, με τον επίκαιρο τίτλο "Living in a Ghost Town". Το νέο τραγούδι-ύμνος για τη ζωή εν μέσω καραντίνας, που κυκλοφόρησε στις 23 Απριλίου είναι το πρώτο των γερόλυκων της ροκ έπειτα από οκτώ χρόνια. Το τραγούδι αμέσως εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση του iTunes, σε 20 χώρες που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Το κομμάτι, μέρος του οποίου ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορονοϊό, κυκλοφόρησε μαζί με ένα βίντεο κλιπ που δείχνει έρημους δρόμους και σταθμούς μετρό στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Κιότο και άλλες πόλεις.

«Οι Stones βρίσκονταν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν νέο υλικό πριν από το lockdown κι υπάρχει ένα τραγούδι που πιστεύουμε ότι θα έχει απήχηση κατά τη διάρκεια όσων ζούμε αυτή τη στιγμή», σημειώνει ο Μικ Τζάγκερ σε ανακοίνωση. «Το δουλέψαμε ενώ βρισκόμασταν σε απομόνωση. Και να το... ελπίζω να σας αρέσει». Όπως δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ, έγραψε το «Living in a Ghost Town», με τον Κιθ Ρίτσαρντς πριν από έναν χρόνο και το ηχογράφησαν στο Λος Άντζελες, στις αρχές του 2019.. Κατόπιν, καθώς εφαρμόζονταν οι περιορισμοί για την πανδημία σε ολόκληρο τον κόσμο, προσάρμοσαν ορισμένους στίχους και προσέθεσαν τις τελευταίες πινελιές σε αυτό. Στο βίντεο, ο Τζάγκερ διακρίνεται να τραγουδάει ενώ βρίσκεται σε ένα πολυτελές, διακοσμημένο με ξύλο δωμάτιο: «Η ζωή ήταν τόσο όμορφη και κατόπιν όλοι κλειστήκαμε μέσα. Νιώθω σαν ένα φάντασμα, να ζει σε μια πόλη φάντασμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση