GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" τη vegan Nτέμη

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν η παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου είναι πραγματικά vegan ή όχι. Η ίδια η παίκτρια δήλωσε από ...

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν η παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου είναι πραγματικά vegan ή όχι. Η ίδια η παίκτρια δήλωσε από την αρχή του reality μαγειρικής πως είναι vegan τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Κατερίνα που μόλις αποχώρησε είχε αναφέρει και στο παρελθόν πως κάποιες φορές που είχε κατέβει το βράδυ στην κουζίνα είχε δει την Ντέμη να τρώει σαλάμια και τυριά. Σ' αυτούς τους ισχυρισμούς όμως απάντηση έδωσε τόσο η σύζυγος της Ντέμης, Άλκηστις, όσο και ο πρώην παίκτης του MasterChef, Ηρακλής. Η Άλκηστις είπε στην εκπομπή του Open "Ευτυχείτε" ότι η παραγωγή έχει προμηθεύσει την Ντέμη με φυτικό τυρί και σαλάμι, και όλα τα απαραίτητα για τη διατροφή της. "Έχω επισκεφθεί και το σπίτι του MasterChef την είχαν προμηθεύσει με όλα τα απαραίτητα υποκατάστατα που παίρνει ένας vegan, είχε φυτικά τυριά, φυτικά αλλαντικά, είχε κάσιους, χουρμάδες, λάδι καρύδας, τα είχε όλα, είχε μπιφτέκια που μοιάζαν με κανονικά μπιφτέκια. Δοκιμάζει λουκάνικα, δοκιμάζει διάφορα και μετά τα φτύνει" είπε η Άλκηστις.

Όμως και ο Ηρακλής πριν από λίγες ημέρες, στη "Φωλιά των Κου Κου" είπε ότι ο ίδιος μαζί με την Ντέμη έτρωγαν φυτικά σαλάμια. "Τρώγαμε κάτι φυτικά σαλάμια με την Ντέμη. Τα είχε στο σπίτι, αλλά τα έτρωγε αυτή, όχι εγώ. Υπάρχουν και είχε η Ντέμη στο σπίτι τέτοια προϊόντα. Και τυριά φυτικά υπάρχουν στο σπίτι", είπε ο Ηρακλής.

Στο μεταξύ, στο Twitter κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες της Ντέμης που τη δείχνουν να τρώει παϊδάκια και ψάρια, αντίθετα με τη vegan διατροφή που πρεσβεύει. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται πόσο παλιές είναι οι φωτογραφίες, καθώς, όπως αναφέρθηκε, η παίκτρια του reality μαγειρικής ακολουθεί τη vegan διατροφή τα τελευταία πέντε χρόνια.

β

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση