GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef - Κώστας Νταλιάνης: Τι είπε για το ειδύλλιο Δημήτρη - Μαρίας και τη συμπεριφορά της Κατερίνας

Στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης, ο παίκτης πο...

Στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης, ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef, Κώστας Νταλιάνης. Ο 29χρονος σεφ μίλησε για την εμπειρία του από το παιχνίδι και σχολίασε την συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του Κατερίνας Λένη αλλά και για το ειδύλλιο της Μαρίας Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο.

«Το Κατερινάκι είναι ένας πολύ ιδιαίτερο άνθρωπος. Δεν μπορώ να κρατήσω για κάποιον κακία, άσχετα με αυτά που έχω δει. Καταλαβαίνω ότι ήμασταν μέσα σε ένα παιχνίδι, ήταν όλοι πιεσμένοι. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να ακούς να σε χαρακτηρίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα όταν βγαίνεις έξω, αλλά εγώ την καταλαβαίνω περισσότερο την Κατερίνα. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Στην αρχή, είχαμε πολύ καλή σχέση, μετά αποστασιοποιηθήκαμε λίγο γιατί έκανα περισσότερο παρέα με κάποια άλλα παιδιά μέσα στο σπίτι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μιλούσα με τα άλλα παιδιά και δεν είχαμε επαφή. Μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε λίγο το να βλέπω κάποια τόσο αρνητικά σχόλια από αυτήν» είπε.

«Αυτά που έχουν ειπωθεί από εμένα σε ένα επεισόδιο για την Κατερίνα, ήταν περισσότερα χιουμοριστικά. Είχαν και μία δόση ειρωνείας, να μην κρύβομαι. Δεν θεωρώ ότι είχαμε μία ιδιαίτερη διαμάχη αλλά ίσως να μην μου άρεσε κάτι που έβλεπα γι' αυτό να αντέδρασα έτσι», συμπλήρωσε ο Κώστας.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νταλιάνης ρωτήθηκε για το ειδύλλιο της Μαρίας Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο. Όπως είπε ο Κώστας, «λίγο-πολύ αυτά που νιώθεις μερικές φορές, τα παρακολουθείς μετά και βλέπεις ότι βγαίνουν αληθινά. Το Μαράκι είναι μικρό κοριτσάκι ακόμα, της είχα μιλήσει αρκετές φορές και της είχα πει να μην εκτίθεται τόσο πολύ, γιατί η τηλεόραση είναι κάτι που σε βλέπουν πάρα πολλοί κι εκτίθεσαι. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τη δύναμη του λόγου της, οπότε ελπίζω να το στρώσει στην πορεία και να καταλάβει το λάθος που έκανε και να γίνει ένα αξιαγάπητο κορίτσι, όπως τα υπόλοιπα στο σπίτι».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση