GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Τον νικητή της κάρτας ασυλίας προέβλεψε ο Κώστας Νταλιάνης, ο πρώην παίκτης του Masterchef, καλεσμένος στην εκπομπή "Στη Φωλιά τ...

Τον νικητή της κάρτας ασυλίας προέβλεψε ο Κώστας Νταλιάνης, ο πρώην παίκτης του Masterchef, καλεσμένος στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου-Κου". Η κάρτα αυτή θα οδηγήσει έναν παίκτη ενδεχομένως της τελική δεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως τόνισε ο Κώστας για την κάρτα ασυλίας: "Θα ήθελα να την πάρει αυτός που έχει μαγειρέψει καλύτερα απ' όλους και αυτό γίνεται ούτως ή άλλως. Αλλά από την άλλη θα ήθελα να πέσει και σε πιο ασφαλή χέρια, σε κάποιον που θα μπορούσε να τη διαχειριστεί καλύτερα και να σώσει κάποιον πραγματικά που έχει ανάγκη και έχει αδικηθεί... Ο Γιώργος μπορεί να τη διαχειριστεί κατάλληλα. Δεν θεωρώ πως θα πάρει την κάρτα και θα εκδικηθεί κάποιον μαγειρικά. Νομίζω ότι τα κίνητρά του θα είναι ισορροπημένα και θα κρίνει με βάση αυτά που έχει μπροστά του... Είναι λογικό να μην θέλει κάποιος την κάρτα γιατί πολλές φορές έχουν στοχοποιηθεί τα παιδιά που την έχουν αποκτήσει. Δεν θεωρώ πως θα τη χρησιμοποιήσει ενάντια στην Κατερίνα".

Στο μεταξύ, πολλά είναι τα spoiler που κυκλοφορούν για τον νικητή του ριάλιτι μαγειρικής με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού περιοδικού «ΤV Έθνος» να θέλουν την Κατερίνα να «μονομαχεί» με τη Μαριάννα και να είναι εκείνη που λαμβάνει υψηλότερη βαθμολογία από τη συμπαίκτριά της. Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Μαρία Μπέη θα είναι αυτή τελικά που θα αναδειχθεί τρίτη στον διαγωνισμό, νικώντας ωστόσο τον αγαπημένο της στο παιχνίδι, Δημήτρη Μπέλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση