GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef-Ντέμη: Όλοι στο παιχνίδι παίζουμε βρώμικα - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον διαγωνισμό του MasterChef μίλησε και πάλι η Ντέμη Γεωργίου "Στη Φωλιά των Κου-Κου". Σχολιάζοντας την άποψη της Μαρλέν ό...

Για τον διαγωνισμό του MasterChef μίλησε και πάλι η Ντέμη Γεωργίου "Στη Φωλιά των Κου-Κου". Σχολιάζοντας την άποψη της Μαρλέν ότι η Μαρία παίζει βρώμικα στο παιχνίδι, η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής είπε:
"Πιστεύω ότι έχει δει κάτι που εγώ δεν το έχω δει σίγουρα, αλλά όπως και να έχει, όλοι σ' αυτόν τον διαγωνισμό βρώμικα παίζαμε, όλοι θέλουμε να φθάσουμε στον τελικό" αλλά στις ενστάσεις του πάνελ της εκπομπής ότι ο Σταυρής δεν παίζει βρώμικα, η Ντέμη είπε "επειδή σας έχω παρακολουθήσει δεν θα πω κάτι για τον Σταυρή, δεν έχω κάτι, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση καθόλου..." υπογράμμισε.
Όσο για τη σχέση της Μαρίας με τον Μπέλλο, που η Μάρλεν υποστηρίζει ότι η παίκτρια τη χρησιμοποιεί για να αναδεικνύεται, η Ντέμη είπε: "Πολλά άκουγα για τη Μαρία αλλά επειδή είχα δική μου άποψη προτιμούσα να μένω αμέτοχη... Τα παιδιά συμπαθιόνταν πολύ, έβλεπα κάτι, τους ζάλισα λίγο μετά και βοήθησα. Είναι πολύ συμπαθητικά παιδιά για εμένα και τα δύο. Τώρα γιατί η Μαρία, γιατί ο Μπέλλος, πώς το είδε η Μάρλεν, δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους"
Δείτε το βίντεο από το Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση