GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής -ΒΙΝΤΕΟ

Σε δοκιμασία αντιγραφής υποβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef η Κατερίνα Λένη, η Μαριάννα Πουλμεντή και η Ντέμη Γεωργίου ...

Σε δοκιμασία αντιγραφής υποβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef η Κατερίνα Λένη, η Μαριάννα Πουλμεντή και η Ντέμη Γεωργίου προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όμως η προσπάθεια της Κατερίνας Λένης ήταν η πιο αδύναμη, με αποτέλεσμα οι κριτές να της ανακοινώσουν ότι πρέπει να αποχωρήσει, αν και όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς περίμενε να την δει στον τελικό.

«Με κατέβαλαν διάφορες σκέψεις και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό στη μαγειρική. Δεν περίμενα να φτάσω μέχρι εδώ όμως θέλω να παραμείνω. Θα μπορούσα να φτάσω μέχρι τον τελικό», είπε στους κριτές η Κατερίνα Λένη .

«Τελείωσε το δικό μου ταξίδι στο MasterChef. Στεναχωρημένη είμαι πολύ. Όταν έκανα αυτό το τατουάζ, που λέει “Μολών λαβέ” είχα χάσει πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που δεν θέλω για κανέναν λόγο να χάσω είναι την ψυχή μου. Καλό το MasterChef, καλό το έπαθλο, καλά τα λεφτά, η δημοσιότητα, όλα είναι καλά, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Να αισθάνομαι πως δεν έχω αδικήσει κάποιον, πως δεν έχω πατήσει επί πτωμάτων για να ανέβω. Την ψυχή δεν θέλω να μου την πάρει κανείς και δεν θέλω να την ξεπουλήσω για τίποτα στον κόσμο. Ναι, αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, τα έχω με την Κατερίνα, τα έχω πολύ καλά. Αυτό που έδειξε η Κατερίνα γιατί πολλές φορές ήρθα σε αντιπαράθεση με πολλά παιδιά μέσα στο σπίτι, τα οποία για μένα είναι ανήθικα, είναι ανέντιμα, δεν παίζουν καθαρά, εμένα αυτό δεν μου ταιριάζει. Αυτή είναι η Κατερίνα», δήλωσε η Κατερίνα Λένη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση