GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef - Κατερίνα Λένη: Τι είπε για την επιστροφή Μαριάννας, Μάρλεν και Γιώργου στο σπίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Στην «Φωλιά των Κου Κου»με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου εμφανίστηκε για δεύτερη μέρα η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκ...

Στην «Φωλιά των Κου Κου»με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου εμφανίστηκε για δεύτερη μέρα η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του Masterchef μίλησε για την επιστροφή των παικτών στο σπίτι, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά που ξαναμπήκαν στο σπίτι μπήκαν με επιθετικότητα.

«Η Μαρία είναι ένα πολύ καθαρό παιδί. Είναι αξιόλογη σε αυτό που κάνει, της έβγαλα πολλές φορές το καπέλο γιατί για την ηλικία της τα πάει εξαιρετικά. Δεν έχει βάσει αυτό που είπε η Μάρλεν. Τα παιδιά που μπήκαν ξανά μέσα στο σπίτι, μπήκαν με μια επιθετικότητα απέναντι σε μας, λες και φταίγαμε εμείς για το γεγονός ότι βγήκαν από τον διαγωνισμό. Το ότι δεν χάρηκε κανείς, δεν χάρηκε... να πούμε ψέμματα; Δεν χαρήκαμε γιατί έχεις κάνει έναν αγώνα και δεν σου έχει δοθεί ευκαιρία. Είσαι με το σπαθί σου μέσα στο διαγωνισμό. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίον μας αντιμετώπισαν όλους εμάς που ήμασταν μέσα στο σπίτι» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Masterchef.

Όσον αφορά τη Μαριάννα Πουλμέντη, η Κατερίνα Λένη τόνισε ότι «δεν μπορώ να υποκριθώ, έχουν ακουστεί τόσα πράγματα από πίσω. Και από τη Μαριάννα, αυτό το 20χρονο κοριτσάκι, δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά και να δείξω κάτι που δεν αισθάνομαι. Μπράβο της που κατάφερε επάξια να μπει ξανά στον διαγωνισμό, αλλά μέχρι εκεί».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση