GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef - Διονύσης: Όλη η αλήθεια για τη ζωή του παίκτη - Τι αποκάλυψε η καλύτερη φίλη του - ΒΙΝΤΕΟ

Άγνωστες στιγμές από την προσωπική ζωή του Διονύση Πρώιου αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Happy Day», η Αφροδίτη Φωτάκου....

Άγνωστες στιγμές από την προσωπική ζωή του Διονύση Πρώιου αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Happy Day», η Αφροδίτη Φωτάκου. Η ίδια μίλησε για τη γνωριμία τους όταν εκείνη ήταν 14 ετών τονίζοντας ότι ο παίκτης του Masterchef είναι πλέον μέλος της οικογένειάς της.

«Με τον Διονύση γνωριστήκαμε όταν ήμουν 14 χρονών και από τότε που μπήκε στη ζωή μου, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου, τον αγαπήσαμε πάρα πολύ. Τον αγκαλιάσαμε. Είμαστε σαν αδέλφια», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Φωτάκου.

«Εγώ βλέπω τον Διονυσάκο, τον Νιόνιο γιατί έτσι τον φωνάζουμε, το ευαίσθητο, το καλό, το χαμογελαστό παιδί. Αυτό που βλέπω είναι ο εαυτός του. Και χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να χαμογελάει. Μετά τον θάνατο του γιου του δεν περίμενα να τον δω ξανά να χαμογελάει. Τον θάνατο του Μιχαλάκη τον περάσαμε μαζί του γιατί αμέσως μετά έφυγε στην Αργεντινή, στην οικογένειά του και όταν γύρισε τον φιλοξενήσαμε στο ξενοδοχείο μας. Δεν πίστευα ότι θα την συνέλθει ποτέ. Όποτε είμαστε μαζί με τον Διονύση μιλάμε για τον Μιχάλη, κλαίμε για τον Μιχάλη, γελάμε για τον Μιχάλη. Τον ζει καθημερινά. Ο Μιχάλης του είπε να πάει στο Masterchef, γι' αυτό πήγε. Για όλα τα παιδιά και για τους φίλους του είναι ένας μεγάλος μπαμπάς», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η καλή του φίλη αποκάλυψε πως πλέον ο Διονύσης δεν είναι ζευγάρι με την 20χρονη σύντροφό του, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και με κάποιες γνωστές Ελληνίδες, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει ονόματα. «Από εδώ και πέρα θα του βρούμε μία νύφη να παντρέψουμε τον Διονυσάκο», είπε η Αφροδίτη Φωτάκου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση