GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νάντια Γιαννακοπούλου: Mea Culpa για τα "γαλλικά" στη Βουλή - ΦΩΤΟ

Mea culpa για το ύφος από τη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γαννακοπούλου για τα "γαλλικά" που ακούστηκε να λέει στη Βουλή για ...

Mea culpa για το ύφος από τη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γαννακοπούλου για τα "γαλλικά" που ακούστηκε να λέει στη Βουλή για τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας για τα Πειραματικά και συγκεκριμένα για το Μαράσλειο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Facebook η κα. Γιαννακοπούλου αναφέρει πως εξέφρασε με ανθρώπινο εκνευρισμό την αντίθεσή της σε ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως «που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».

«Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία : οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά», υποστηρίζει ακόμη η κα. Γιαννακοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση