GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

My Style Rocks: Πρώην παίκτρια φτιάχνει μάσκες για τον κορονοϊό και τις πουλάει - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks φτιάχνει μάσκες για τον κορονοϊό και τις πουλάει από 15 έως 25 ευρώ ανάλογα με το ύφασμα που έχει χ...

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks φτιάχνει μάσκες για τον κορονοϊό και τις πουλάει από 15 έως 25 ευρώ ανάλογα με το ύφασμα που έχει χρησιμοποιήσει.

“Οι μάσκες κοστίζουν 15 ευρώ περίπου και οι λίγο πιο ακριβές είναι στα 25 ευρώ. Αυτό έχει να κάνει με το ύφασμα”, είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε και πρόσθεσε:

“Δεν φοβάμαι να με κατηγορήσουν ότι πουλάω ακριβά τις μάσκες. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Από εκεί και πέρα όλοι έχουν μία κακοπροαίρετη αναφορά στα καινούργια εγχειρήματα. Είχε γραφτεί από κάποιο ψεύτικο προφίλ στη σελίδα της εταιρείας μου ότι οι μάσκες είναι κινέζικες και ότι εγώ τις προμηθεύομαι από ένα γνωστόsite και μέσω αυτού εγώ αισχροκερδώ. Αυτό δεν ισχύει”.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση