GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σάλος από δημοσίευμα για προπονήσεις παικτών του NBA παρά τις απαγορεύσεις

Μία σημαντική αποκάλυψη, που θα πρέπει να ερευνηθεί ίσως από το ΝΒΑ, έκανε το «Athletic». Το αμερικανικό Μέσο αποκάλυψε πως παρά τις ...

Μία σημαντική αποκάλυψη, που θα πρέπει να ερευνηθεί ίσως από το ΝΒΑ, έκανε το «Athletic». Το αμερικανικό Μέσο αποκάλυψε πως παρά τις αυστηρές οδηγίες τόσο της λίγκας, όσο και των τοπικών αρχών κάθε Πολιτείας, υπήρχαν παίκτες που έκαναν παράνομα ατομικές προπονήσεις σε γυμναστήρια ή μέρη που θα έπρεπε να ήταν κλειστά λόγω κορονοϊού.

Η διοργανώτρια αρχή και ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, είχαν δώσει ρητές εντολές να μην ανοίξει καμία ομάδα της εγκαταστάσεις της, τουλάχιστον έως τις 8 Μαΐου, ώστε να αποτραπεί κάτι τέτοιο από τους αθλητές. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη εντολή δεν φαίνεται να τήρησαν ορισμένοι παίκτες, οι οποίοι την παράκουσαν και έκαναν τη… δουλειά τους.

«Εάν ένας παίκτης έχει ιδιωτικό γυμναστήριο ή γήπεδο μπάσκετ στο σπίτι του, τότε εντάξει. Αρκετοί έχουν πει ότι δεν διαθέτουν. Άλλοι, σύμφωνα με διάφορες πηγές, έκαναν ατομικές προπονήσεις μυστικά σε μέρη που θα έπρεπε να ήταν κλειστά», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση